Fri frakt! Leverans inom 3-5 arbetsdagar

Om SoBuy

OM OSS

SoBuy Commercial GmbH
Representerad av VD Jian Zhou
Neuer Höltigbaum 6,
22143 Hamburg
Tyskland
Telefon: 040/63307924
Fax: 040/655 9 01 69
E-post: se@sobuy-shop.com

SoBuy Commercial GmbH är baserade i Tyskland och erbjuder innovativa och moderna möbleringslösningar. Direktförsäljning minskar kostnaderna i leveranskedjan och möjliggör hög kvalitet till ett mycket attraktivt detaljhandelspris, vilket är till stor fördel för slutkunden.

 • Produktportfölj

  Ett specificerat utbud gör det möjligt för oss att prestera på topp!

  Vi är specialiserade på möbler och inredning. Genom att lägga vårt fulla fokus på just dessa områden kan vi erbjuda hög kompetens och garantera en högre kundnytta, högre produktivitet och effektivitet.

 • Design

  Vid utvecklingen av vår design tittar vi på alltifrån resultaten av vår forskning och framtida trender till eventuella förändringar i våra kunders behov. 

  Tack vare att vårt utvecklingsarbete sker in-house kan vårt designteam ta fram kreativa och moderna lösningar för varje hem.

  Hög "individualitet med maximal nytta" är vår högsta prioritet och vår designs främsta USP.

 • Kvalitetshantering

  Våra kunders höga nöjdhet återspeglas i både produkternas kvalitet och i vårt arbete.

  Ett kundorienterat arbete och kontinuerliga förbättringar, både i produktionen och i våra processer, gör att vi kan hålla oss konkurrenskraftiga på lång sikt.

  Genom att titta på alla viktiga data i hela värdekedjan kan vi reagera snabbt och genomföra kontinuerliga förbättringar.

 

 • Material

  Vi investerar i innovation!

  Ett bra exempel på detta är vår möbelserie av bambu. Bambu är ett otroligt hållbart och förnybart material med högt ekologiskt värde.

  Hållbarhet är av yttersta vikt för vår framtid!

  Alla huvudsakliga material i möblerna kontrolleras och övervakas från skörd till färdig produkt. På detta sätt har vi alltid tillgång till en fullständig dokumentation för att kunna garantera våra produkters hållbarhet och säkerhet i alla avseenden.

 • Hantering av försörjningskedjan

  Tack vare långsiktiga samarbeten med våra partners i hela leverantörskedjan och genom förenklade interna processer kan vi alltid säkerställa minskade genomströmningstider och ett högt kapacitetsutnyttjande.

 

 • Försäljning och leverans

  Direktförsäljning minskar kostnaderna i försörjningskedjan och möjliggör hög kvalitet till ett mycket attraktivt detaljhandelspris, vilket är till stor fördel för slutkunden.

  I samarbetet med våra frakttjänstleverantörer är det inte bara de ekonomiska aspekterna som är avgörande, utan det definieras även av nyckeltal som transittider och hög noggrannhet. Detta har resulterat i korta leveranstider och en högkvalitativ service, vilket är till stor fördel för kunden.

Nätverk

Nyckeln till att kunna genomföra varje projekt på ett flexibelt, smidigt och kreativt sätt är vår verksamhets breda nätverk.

Tack vare våra internationella filialer kan vi dra nytta av ett brett spektrum av specialistkompetens och på så sätt alltid genomföra vårt arbete på ett målinriktat sätt.